Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Scholfilet met zalmvulling

Aantal personen: 2

Ingrediënten

2 bosuitjes
4 kleine scholfilets
zout, peper
1 citroen
50 gr verse roomkaas met zalm
1 ei
5 eetlepels paneermeel
25 gr boter

Bereiden

Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle reepjes.
Bestrooi de visfilets met zout en peper en besprenkel ze met
citroensap.
Bestrijk de binnenkant van 2 scholfilets met de roomkaas en
verdeel er 3/4 van de bosui over.
Leg er de andere 2 visfilets, met de velkant naar buiten,
bovenop.
Klop het ei in een diep bord los, strooi het paneermeel op een
ander bord en wentel de dubbele visfilets eerst door het ei en
daarna door het paneermeel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de vis in ± 8
minuten goudbruin en gaar; keer halverwege voorzichtig.
Schep de vis op 2 borden en garneer met een partje citroen en
de rest van de bosuireepjes.
Lekker met mosterdrijst en gevulde tomaten met andijvie en
spek.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Snoekbaars'gelakt' met appelstroop, pijpjeskruid en rieslingsaus
Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus
Gegrilde nijlbaarsfilet met peterselie-rozemarijnpesto
Scampi
Zalmtartaar

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes