Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle reepjes.
Bestrooi de visfilets met zout en peper en besprenkel ze met
citroensap.
Bestrijk de binnenkant van 2 scholfilets met de roomkaas en
verdeel er 3/4 van de bosui over.
Leg er de andere 2 visfilets, met de velkant naar buiten,
bovenop.
Klop het ei in een diep bord los, strooi het paneermeel op een
ander bord en wentel de dubbele visfilets eerst door het ei en
daarna door het paneermeel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de vis in ± 8
minuten goudbruin en gaar; keer halverwege voorzichtig.
Schep de vis op 2 borden en garneer met een partje citroen en
de rest van de bosuireepjes.
Lekker met mosterdrijst en gevulde tomaten met andijvie en
spek.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |